Bastians første BLWmåltid

Som nævnt i går, skal I høre lidt om Bastians første måltid. Menuen stod på frisk pasta med en let krydret kødsovs, og han ELSKEDE det!

Bastian er i den “uheldige” situation at han har en storesøster og at hans mor og far ik har opdaget at han er en stor dreng, så derfor blev knægten udstyret med et LYSERØDT (oh ve oh klage) forklæde. Stakkels dreng (han er heldigvis hamrende ligeglad 😂). Allerede da jeg begyndte at udstyre ham med forklæde startede han med at hoppe af glæde (det gør han så i øvrigt 89% af hans vågne tid 😉) – og det samme gjorde Silke. Det var simpelthen det FEDESTE i verden. Hvordan gik det så? Tjah, døm selv ud fra filmen (og tag jer ikke af vores snak i baggrunden 😉):  

 

Hvordan planlægger man måltiderne?

Helt generelt planlægger jeg ikke noget. Bastian tilbydes mad sammen med os andre, hvis han er vågen. Sover han, så springer han bare måltidet over. 

Jeg vil faktisk våge den påstand at det er nemmere med nr 2, fordi der allerede er faste spisetider, af hensyn til den ældre søskende. Med Silke var spisetid noget der lå mellem 17.30 og 20 alt efter hvornår vi lige fik taget os sammen til at lave aftensmad 😉

Senere på måltidet: (Som nævnt tidligere har han altid bestik til rådighed). 

Her ses resterne da Bastian var færdig med at spise.

  

Jeg beklager det halvdårlige lys på nogle af videoerne, vores spisebord står ved et vestvendt vindue 

Skriv en kommentar